Jag känner mig så nöjd med mitt nya kök

God morgon på er alla läsare och vad roligt att du kommer in till bloggen idag också. Nu ska jag berätta för er om när jag skulle bygga om mitt kök i min sommarstuga i Täby, och det företag som hjälpte mig att gå från idé till färdigt kök. Jag började med att prata med övriga stugägare i samfällighetsföreningen angående om vem som skulle vara kompetent nog att göra jobbet, och vår flera rekommenderade Sawdust Bygg och Renovering. De berättade att det här företaget vid några tillfällen använts vid bland annat ombyggnationer av kök och alltid med ett gott slutresultat. Försäkringsbolagen är också nöjda när de slipper skadeärenden. Det är väldigt mycket som kan bli fel i ett kök om arbetet inte utförs fackmannamässigt. Alla snickare och övriga hantverkare på Sawdust Bygg och Renovering har godkända utbildningar och de utför jobben både säkert och pålitligt.

De kan hjälpa dig som är i behov av ett byggföretag med de flesta typer av tjänster, eller dig som är i behov av köksrenovering i Sollentuna, Täby eller Tyresö. Det finns som sagt fler stugägare i vår förening som anlitat företaget, inte enbart för köksrenoveringar, utan även för tillbyggnader och måleri. Därför vågar jag rekommendera också dig, att använda er av Sawdust Bygg och Renovering. Den här firman kan vara till hjälp för väldigt många fler än sommarstugeägare. Är det något du behöver ha hjälp med tycker jag verkligen att du ska höra av dig till dem för att se vad de kan hjälpa dig med. Du kan givetvis begära en gratis offert och sedan fundera i lugn och ro på deras förslag. Jag är mycket belåten med mitt nya kök, nu är det roligare att vara här i sommarstugan och med ROT-avdraget blev det heller inte särskilt dyrt. Nu önskar jag er läsare en fin dag.